Громадськість виробила чергові пропозиції міській владі

Громадськість виробила чергові пропозиції міській владі
13.03.2012
На черговому засіданні громадської ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради було розглянуто 10 питань порядку денного. За результатами розгляду було напрацьовано пропозиції та рекомендації міській владі.

 

На порядок денний виносилися наступні питання:

1. Про результат розгляду виконкомом міської ради надісланих громадською радою пропозицій.

2. Пропозиції до річного плану проведення консультацій з громадськістю.

3. Про оприлюднення проектів рішень та рішень Хмільницької міської ради та її виконавчого комітету.

4. Про відзначення 650-річниці битви на Синіх Водах

5. Про Державну програму економічного і соціального розвитку курорту державного значення Хмільника на 2013-2017

6. Пропозиції щодо проекту Положення про спостережну комісію

7. Пропозиції щодо проекту нового Регламенту виконкому міської ради

8. Про оприлюднення діяльності громадської ради.

9. Про затвердження місць для паркування легкового автотранспорту на території м. Хмільника

10. Різне.

За наслідком засідання було напрацьовано наступні рекомендації виконавчому комітету Хмільницької міської ради:

1. Рекомендувати виконавчому комітету Хмільницької міської ради включити до річного плану проведення консультацій з громадськістю, проведення в ІІ кварталі 2012 року два круглих столи:

  • «Проблеми та перспективи розвитку самоорганізації в місті Хмільнику»;

  • «Проблеми та перспективи розвитку ОСББ в Хмільнику».


2. Рекомендувати виконавчому комітету Хмільницької міської ради провести засідання круглого столу на тему «Битва на Синіх Водах. Відзначення на державному рівні».

3. Рекомендувати виконавчому комітету Хмільницької міської ради внести зміни до проекту рішення виконавчого комітету Хмільницької міської ради щодо складу спостережної комісії, включивши до її складу членів громадських організацій та представників громадськості, у відповідності до п.7 проекту Положення про спостережну комісію.

4. Рекомендувати виконавчому комітету Хмільницької міської ради конкретизувати перелік питань, які не можуть бути винесені на розгляд позачергових засідань виконавчого комітету Хмільницької міської ради, шляхом внесення змін до проекту Регламенту виконавчого комітету Хмільницької міської ради, а саме: проекти нормативно-правових актів, що мають важливе суспільне значення і стосуються конституційних прав, свобод, інтересів і обов'язків громадян, акти, якими передбачається надання пільг чи встановлення обмежень для суб'єктів господарювання та інститутів громадянського суспільства, проекти регуляторних актів, проекти державних, регіональних та місцевих програм економічного, соціального і культурного розвитку, рішень стосовно стану їх виконання, що не пройшли громадського обговорення у відповідності до Порядку проведення консультацій з громадськістю у місті Хмільнику.

5. Оприлюднити звіти про діяльність Громадської Ради при виконавчому комітеті Хмільницької міської ради на Громадському Форумі Хмільниччини та рекомендувати виконкому Хмільницької міської ради оприлюднити звіт на Офіційному сайті міста Хмільника.

6. Рекомендувати виконавчому комітету Хмільницької міської ради поінформувати громадську раду щодо прийняття (чи не прийняття) проекту рішення «Про затвердження місць для паркування легкового автотранспорту на території м. Хмільника».