ГРОМАДСЬКІСТЬ ЗАКЛИКАЛА КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО ОБ’ЄДНАННЯ

ГРОМАДСЬКІСТЬ ЗАКЛИКАЛА КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО ОБ’ЄДНАННЯ
16.10.2015
yak-namalyuvati-znakКерівники громадських організацій та організацій політичних партій звернулися через газету «Життєві обрії» до кандидатів на посаду Хмільницького міського голови з закликом об’єднати зусилля задля спільної мети.

В зверненні, зокрема, говориться про таке:

25 жовтня відбудуться чергові вибори міського голови та депутатів міської ради. Ми свідомі того, що від нашого з вами вибору залежатиме, без перебільшення, доля міста та кожного з його мешканців.

7 кандидатів на посаду міського голови відомі. І хоча кожен з них прагне скористатися свої конституційним правом бути обраним, громада хоче бачити на посаді міського очільника людину, яка має професійні знання та досвід роботи у сфері місцевого самоврядування та конкретними справами довела свою спроможність діяти на результат.

Тому ми, керівники місцевих громадських об’єднань та організацій, політичних сил закликаємо кандидатів на посаду міського голови, які не сприймають нинішню міську так звану владну еліту і поділяють обґрунтовану тривогу за майбутнє міста-курорту, проявити громадянську відповідальність та об’єднатись на цьому етапі навколо найрейтинговішого серед вас для гарантованої перемоги 25 жовтня на виборах.

Звернення підписали представники таких організацій:

  • Юрій Костюк – Координатор ГО «Громадянська варта»

  • Віталій Дорох – Голова Ради ГО «ПРАВО»

  • Микола Михальнюк – ГО «Народне віче «Хмільник»

  • Станіслав Найчук – ГФ «Народна самооборона»

  • Олександр Околодько – політична партія «Громадський рух «Народний контроль»

  • Павло Крепкий – політична партія «Радикальна партія Олега Ляшка»

  • Людмила Вусатюк – політична партія «БПП «Солідарність»