Громадський Форум: Зміни, яких ми потребуємо

Громадський Форум: Зміни, яких ми потребуємо
18.03.2010
19 березня о 13:00 в Українському Домі, вул. Хрещатик, 2, відбудеться ГРОМАДСЬКИЙ ФОРУМ: «Зміни, яких ми потребуємо», що проходить в рамках Громадської кампанії Новий Громадянин.

Громадський Форум - це спільна ініціатива близько 50 провідних громадських організацій яка має на меті на високому експертному рівні обговорити головні проблеми в Україні та шляхи їх вирішення у сфері політики, економіки, екології, безпеки й зовнішньої політики, освіти та культури.

Громадський Форум - це спроба започаткувати новітню традицію у відносинах суспільства і влади, запропонувати незалежний майданчик для діалогу новообраному Главі Держави, якого громадяни наймають на роботу, голосуючи на виборах. Запрошення на Форум Президентові Віктору Януковичу було передано від сотень громадян і десятків організацій з усієї України і залишається відкритим.

Для реєстрації, будь ласка, надішліть ім'я, прізвище, назву організації та контакт на ivan.marunych@gmail.com, або зателефонуйте +38 050 1671901 (Іван Марунич).

З додаткових питань та питань акредитації звертайтеся, будь ласка, до Оксани Олексів, 0663217585, newcitizen.info@gmail.com

Запрошує до участі всіх небайдужих!!!

http://newcitizen.org.ua/about