ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ЧЕСНО» ЗАКЛИКАЄ КАНДИДАТІВ В ДЕПУТАТИ ДО ДІАЛОГУ

ГРОМАДЯНСЬКИЙ РУХ «ЧЕСНО» ЗАКЛИКАЄ КАНДИДАТІВ В ДЕПУТАТИ ДО ДІАЛОГУ
12.09.2012
Нещодавно Вінницькою координаційною радою руху «Чесно» було розповсюджене звернення до кандидатів в народні депутати у виборчих округах Вінницької області. Пропонуємо його текст до уваги читачів Громадського форуму Хмільниччини…

ЗВЕРНЕННЯ ДО КАНДИДАТІВ В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ У ВИБОРЧИХ ОКРУГАХ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ


Згідно затвердженого громадянським рухом «Чесно» алгоритму роботи по створенню та узгодженню профайлів кандидатів в народні депутати по мажоритарним округам, регіональні аналітики провели збір інформації на відповідність кандидатів критеріям руху «Чесно» та підготували профайли по кожному кандидату.
З метою узгодження інформації, яка міститься в профайлах (надання коментарів чи заперечень), Вінницька регіональна координаційна рада громадянського руху «Чесно» просить Вас надати контакту інформацію (номер телефону, поштову адресу, електронну адресу тощо).
Звертаємо увагу, що у разі ненадання Вами контактної інформації, рух «Чесно» буде позбавлений можливості надіслати Вам зібрану інформацію. Відповідно, за відсутності коментаря кандидата, профайл буде автоматично опублікований на офіційному сайті «Чесно».
Контактну інформацію просимо надсилати за адресою:
21050, м. Вінниця, вул. Соборна, буд. 52, кімн. 203,
електронна адреса: chesno.vinnitsa@gmail.com
контактні телефони руху «Чесно» (0432) 577-291; (098) 043-33-06
Вінницька регіональна
координаційна рада руху «Чесно»