І в Хмільнику відсвяткували День Європи

І в Хмільнику відсвяткували День Європи
11.06.2010
Не так давно до списку свят зручно «примостився» і День Європи. Наприклад, в обласному центрі це свято відзначають вже три роки поспіль, де у цьому році людей порадували масовими гуляннями й святковими заходами. Різноманітні виставки (мото-техніки, вуличних музикантів, живих скульптур та ін.), цікаві програми для дітей, представлення європейських країн в різних інтерпретаціях: від національного одягу до страв, вистави, пісні й танці, а також спортивні заходи…

У місті Хмільнику цього року теж не «пасли задніх». Розпорядженням міського голови та за сприяння управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради в місті спеціально до Дня Європи, а також до Міжнародного дня сім’ї відділом у справах сім’ї та молоді міської ради було організовано квест. В ньому взяли участь десять команд. Кожна команда фотографувала результати виконаних завдань. Завдання були розраховані на швидку реакцію та креативне мислення учасників команд.

Фото до конкурсів «20 однакових об’єктів», «Жива літера», «Художник-невдаха», «Ех, це весілля», «Хмільник - місто», «Моя сім’я – моя фортеця», «Шлях в Європу» та інші розмістили в соціальну мережу для голосування. Через тиждень настало довгоочікуване оголошення результатів.

На початку червня учасники команд зібралися в малому залі БК, де пояснили свої творчі фотороботи. Перед молоддю виступив новостворений вокально-інструментальний ансамбль. На позитивних нотах скрипки, бас-гітари й синтезатора оголосили переможців квесту. На третьому місці команда «АК-40», на другому – «Non-stop», першу переможну сходинку схопила команда «Smash Bob». Всі команди-учасниці отримали призи.

Розповідаючи про враження від заходу, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради Інга Степанюк зазначила, що квест пройшов досить вдало, учасники порадували своїми веселим настроєм та здібностями. При цьому додала, що молоді люди, які хочуть самореалізуватися й не знають, куди звернутися по допомогу, можуть прийти у відділ за консультацією та сприянням для реалізації власних ідей.

Автор: Алла Корнієнко.