КАТЕРИНЧУК НАПИСАВ ЗАЯВУ ПРО ВСТУП ДО ФРАКЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ МАЙБУТНЬОГО СКЛИКАННЯ? Таку інформацію розповсюдив в соціальній мережі Микола Філонов…

КАТЕРИНЧУК НАПИСАВ ЗАЯВУ ПРО ВСТУП ДО ФРАКЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ МАЙБУТНЬОГО СКЛИКАННЯ? Таку інформацію розповсюдив в соціальній мережі Микола Філонов…
03.10.2012
Сьогодні Микола Філонов, в мережі «Фейсбук», розповсюдив інформацію про те, що Микола Катеринчук ніби то написав заяву про вступ до фракції Партії регіонів майбутнього скликання.

Коментуючи матеріал. Микола Філонов, зокрема, зазначив: «…я не стверджую що це оригінал, і не даю до друку в ЗМІ, копію цього документа мені вчора передали для опублікування. В документі не має дати, і зверніть увагу на СЬОМЕ СКЛИКАННЯ! тобто заява - написана наперед…

Я не впвнений що це - фальшивка, а з Миколою в нас проходить чесна конкуренція на виборах по 13 округу,запитайте в нього скільку бруду він говорить про мене в ЗМІ та на зустріч з людьми. Слово - "Чесна" беру в лапки».



Це, в свою чергу, викликало неоднозначну реакцію користувачів мережі «Фейсбук»:

Роман Зварич Микола! ЧОГО ВИ РОЗПОВСЮДЖУЄТЕ ЯВНУ ФАЛЬШИВКУ?!? Ви вважаєте, що це правильно, це чесно, це по-людськи і по-Божому по відношенні до Миколи Катеринчука?!? Скажіть хто Вам передав цей документ і скільки ВИ отримали, щоб його опублікувати! Я маю слово як назвати такі Ваші дії: ХАМСТВО!!!

Katerina Lukyanova это фальш! Не стоит так вести кампанию.нам вместе здесь жить и пора научиться жить и на выборах и после выборов,чтобы потом можно было друг другу в глаза смотреть.

Natalka Melnyk а чому б не звернутись за коментарем до Катеринчука?

Після обговорення цього матеріалу Микола Філонов видалив фото заяви Катеринчука, але його встигли продублювати інші користувачів, зокрема Громадянський рух ЧЕСНО-Вінниччина:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4257030875948&set=o.432162233502108&type=1&relevant_count=1&ref=nf

Варто зазначити, що і Микола Катеринчук, і Микола Філонов балотуються до Верховної Ради України по округу №13...