КЕРІВНИКА ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРАВО» ОБРАНО ДО ПРАВЛІННЯ МЕРЕЖІ ПРАВОВОГО РОЗВИТКУ

КЕРІВНИКА ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПРАВО» ОБРАНО ДО ПРАВЛІННЯ МЕРЕЖІ ПРАВОВОГО РОЗВИТКУ
05.03.2024
Під час загальних зборів громадської спілки «Мережа правового розвитку» голову Ради громадської організації «ПРАВО» Віталія Дороха обрано до Правління громадської спілки.

Для довідки:

Громадська організація «ПРАВО» є членом громадської спілки «Мережа правового розвитку».

Мережа правового розвитку – це спілка організацій громадянського суспільства, які сприяють людиноцентричному правосуддю шляхом надання безоплатної правової допомоги, правової просвіти, досліджень, стратегічної адвокації та впровадження інших інструментів посилення правових можливостей з 2009 року.

Сьогодні спілка об’єднує організації з більшості регіонів України. Ці організації, на базі яких створені офіси Мережі, надають населенню базову інформацію з правових питань, активно співпрацюють з місцевим самоврядуванням для дослідження та розв’язання проблем громад, впроваджують альтернативні способи вирішення конфліктів, розвивають громади та місцеве лідерство.

Щомісяця до офісів Мережі та через її онлайн сервіси за правовою допомогою звертаються тисячі людей. Широким є спектр правової проблематики, з якою працюють юристи Мережі: це і земельні, і трудові, і соціальні, і сімейні справи. Велика увага приділяється вирішенню проблем вимушених переселенців та учасників бойових дій.

Дізнатися більше про Мережу правового розвитку та переваги мережевого членства із цього буклету.