ХМІЛЬНИЧАНАМ РОЗПОВІДАЛИ ПРО КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ

ХМІЛЬНИЧАНАМ РОЗПОВІДАЛИ ПРО КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ
24.04.2015
100_1593- Невже можливо навчити посадовців в реальному житті ставити інтереси громадян вище за свої приватні?, - запитували хмільничани у волонтерів, які сьогодні провели акцію під назвою «Ні конфлікту інтересів серед чиновників».

Волонтери громадської організації «ПРАВО» вийшли на вулиці міста, щоб поспілкуватись з жителями Хмільника і розповісти їм про поняття «конфлікт інтересів» та дізнатися рівень обізнаності з даного питання.

Під час акції було роздано тематичні буклети, в яких зрозумілою мовою роз’яснено, що таке конфлікт інтересів, хто підпадає під нього, як його уникнути, а також подано способи його врегулювання. А ще в буклеті вказано наслідки, передбаченні законодавством, для винних у неврегульованому конфлікті інтересів.

100_1552100_1554100_1556

Варто зазначити, що захід було проведено в рамках реалізації проекту «Громадянське суспільство та влада знають як виявити, запобігти та врегулювати конфлікт інтересів», який фінансується Європейським Союзом та Transparency International.

100_1557100_1568100_1587eu-logo

Проект «Громадянське суспільство та влада знають як виявити, запобігти та врегулювати конфлікт інтересів» фінансується Європейським Союзом та реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО». Погляди, висловлені в даній публікації, не обов'язково відображають погляди Європейської Комісії.

This project is funded by the European Union and implemented by Khmilnyk regional civic organization ‘PRAVO’. The views expressed in this publication do not necessarily reflect the views of the European Commission.