Хмільничанка здобула перемогу в конкурсі «Перший крок до успіху - 2011»!!!

Хмільничанка здобула перемогу в конкурсі «Перший крок до успіху - 2011»!!!
07.06.2011
З 24 квітня по 1 червня 2011 року, за сприяння МБФ «Український Жіночий Фонд», Українського Освітнього Центру Реформ, Фонду «Здоров’я жінки та планування сім’ї», Благодійного Фонду «Приятелі Дітей», відбувся конкурс на участь в програмі «Перший крок до успіху - 2011». Однією з переможців конкурсу виявилася наша землячка з Хмільника…

До участі у конкурсі запрошувалися дівчата віком 16-23 років зі всієї України. Для участі в конкурсі необхідно було заповнити анкету та представити роботу на тему «Я хочу покращити життя моєї громади».

Перевага надавалася учасницям, які змогли розкрити свою особистість, власне ставлення до зазначеної проблеми, свій лідерський потенціал, а також розробили оригінальні, нові, цікаві ідеї та реальні шляхи покращення життя громади.

Після конкурсного відбору, однією з переможців було визнано Мирославу Дворніцьку!!!

Тепер Мирослава має можливість:

  • провести два цікавих дні у Києві, під час яких зустрітись та поспілкуватись з успішними жінками, що відіграють важливу роль у культурному, політичному, громадському та діловому житті України та за кордоном;

  • взяти участь у тренінгових програмах;

  • пройти стажування та отримати практичний досвід роботи в громадській організації;

  • взяти участь у конкурсі міні-грантів та отримати фінансування для реалізації власних лідерських проектів і задумів;

  • приєднатись до форуму молодих лідерок і спілкуватись з однодумцями;

  • бути залученими до інших заходів та міжнародних проектів.


Громадська організація «ПРАВО» щиро вітає Мирославу Дворніцьку з перемогою в конкурсі та бажає їй не зупинятися на досягнутому!!!