ХМІЛЬНИЧАНИ ПОДІЛЯТЬСЯ ДОСВІДОМ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

ХМІЛЬНИЧАНИ ПОДІЛЯТЬСЯ ДОСВІДОМ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОЇ ЕКСПЕРТИЗИ
14.07.2013



100_8333В вересні цього року до Хмільника завітають представники інститутів громадянського суспільства зі всієї України, щоб дізнатися про досвід проведення громадської та антикорупційної громадської експертизи. Про це розповів під час презентації проекту «Поширення досвіду представлення групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування» керівник громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох.


Для цього на конкурсних засадах буде сформовано групу з 15 осіб, які є представниками громадських об’єднань, що працюють в невеликих містах. Відібрані учасники візьмуть участь в триденному семінарі, що відбудеться в Хмільнику.


Навчальна програма складатиметься з двох блоків: перший присвячений теоретичним аспектам проведення громадської та антикорупційної експертиз. Другий – практичним прикладам застосування цих механізмів для представлення групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування.


Конкурсний відбір триватиме до 20 серпня. Більше інформації про умови участі в конкурсному відборі можна знайти ТУТ.


Проект «Поширення досвіду представлення групових інтересів у відносинах з органами місцевого самоврядування» реалізовується громадською організацією «ПРАВО» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

100_8327100_8328100_8336100_8338