ХМІЛЬНИЧАНИ ЗАХИЩАЛИ СВОЇ ПРОЕКТИ В ВІННИЦІ

ХМІЛЬНИЧАНИ ЗАХИЩАЛИ СВОЇ ПРОЕКТИ В ВІННИЦІ
12.02.2020
В Вінницькому молодіжному центрі «КВАДРАТ» відбувся відкритий захист проєктів інститутів громадянського суспільства, що можуть отримати співфінансування протягом 2020 року коштом обласного бюджету. Серед кандидатів на фінансування – проекти двох організацій з Хмільника: громадської організації «ПРАВО» та громадської організації «Туристично оздоровча Україна».



Проект громадської організації «ПРАВО» «Школа активних громадян» спрямований на підвищення обізнаності членів територіальних громад Вінницької області щодо участі в процесах прийняття рішень органами влади з використанням інструментів громадської участі. Проектом передбачається розробка навчальної програми, формування групи для участі в навчанні, проведення навчання для членів раніше сформованої групи учасників, а також надання експертної підтримки учасникам навчання та представникам громад Вінницької області щодо впровадження та застосування інструментів громадської участі.

Проект громадської організації «Туристично оздоровча Україна» спрямований на розробку нових туристичних маршрутів в Хмільницькому районі.



Після відкритого захисту проектів конкурсна комісія має визначитися з проектами переможцями, які буде реалізовано в 2020 році за рахунок коштів обласного бюджету.