ХМІЛЬНИЧАНИ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЧЕРЕЗ ПРОБЛЕМИ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ

ХМІЛЬНИЧАНИ ЗВЕРНУЛИСЯ ДО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЧЕРЕЗ ПРОБЛЕМИ З ВОДОПОСТАЧАННЯМ
10.06.2017

Звернення


Сергій Борисович, звертаюся до вас з проханням і водночас з вимогою. Я, моя сім’я і усі інші жителі №13 по вулиці Пр. Свободи, уже давно потерпають від одного явища – зменшення тиску або повної відсутності води у трубах водопостачання. На перших поверхах це майже не помітно , але з третього по п’ятий поверх (у всьому будинку ) відчувається добре . Вранці у ванні робити нічого – немає тиску. Зготувати їсти – немає тиску. Попрати речі – немає тиску . Покупати дитину – немає тиску Вечір… Вечір це окрема історія – приблизно з 18:00 до +\- 22:00 води немає. «Совкові» часи , коли набирали усі воду у «тазіки» пройшли і потрібно рухатись у напрямку покращення умов проживання для людей . Кожного місяця біля кожного під’їзду ДП “Хмільник водоканал“ і КП «Хмільницька ЖЕК» вивішує списки по оплаті , люди платять , а що отримують в замін ? Чому при справній оплаті ми отримуємо абищо? Потрібно щоб мешканцям м.Хмільника, надавали якісні послуги , як в усіх нормальних цивілізованих країнах . Для прикладу, в Німеччині за кожного абонента борються надавачі послуг, а у нас усі ці так звані «надавачі» роблять людям «послугу». .

Ходив у «водоканал» , мені відповіли –« Работаєм на прєдєлі , давлєніє максимальне» . Що це, як не дзвіночок проблеми, яку потрібно вирішити? Прохання і вимога – забезпечте наш будинок водою, тарифи підвищились , а сервіс ні . Підіть людям на зустріч…

На кількох будинках Хмільника стоять насоси різних потужностей , які забезпечують тиском будинки і запобігають проривам на водомагістралях. Поставити ще один чи робити постійні ремонтні роботи? Вирішувати Вам.

До свого звернення , додаю підписи жителів будинку.


Руденко В. І.