"Хмільник на педалях": гуртуємо людей

"Хмільник на педалях": гуртуємо людей
04.08.2024

Сьогодні велоспільнота "Хмільник на педалях" здійснила особливу поїздку – екскурсію рідним містом на новеньких велосипедах, отриманих завдяки підтримці Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Ця подія стала чудовою нагодою не тільки для активного відпочинку, але й для можливості ознайомити учасників з частинкою історії Хмільника.

Вранці учасники зібралися в ресурсному центрі "Мурашник", де їх радо зустріли нові велосипеди. Відчуття новизни та натхнення об'єднало всіх – від любителів до досвідчених велосипедистів.

Перед стартом організатори провели коротке навчання, розповівши про правила дорожнього руху для велосипедистів та деталі маршруту.

Екскурсія пройшла мальовничими вуличками та історичними місцями Хмільника. Учасники, значну частину яких складають нові жителі Хмільницької громади, мали змогу насолодитися розповідями про історію міста. Кожна зупинка супроводжувалася веселими історіями та цікавими фактами від місцевих гідів.

Велоспільнота не лише підтримує активний спосіб життя, але й сприяє розвитку дружніх стосунків серед учасників та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Хмільницьку громаду.

Спільні поїздки на велосипедах є не лише справою для душі, але й приводом для знайомств та нових вражень. Тож, чекаємо на нові пригоди і запрошуємо велолюбителів приєднуватися до спільноти "Хмільник на педалях". Приєднатись до спільноти у Viber можна клікнувши тут, а у Фейсбук - тут.

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Хмільник на педалях», що реалізується громадською організацією “ПРАВО” за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію УВКБ ООН. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.