ХМІЛЬНИК НЕ МАТИМЕ МОЖЛИВОСТІ РОЗВИВАТИ ПРОМИСЛОВІСТЬ?

ХМІЛЬНИК НЕ МАТИМЕ МОЖЛИВОСТІ РОЗВИВАТИ ПРОМИСЛОВІСТЬ?
11.12.2014
imagesТаку підозру висловили депутати міської ради під час ознайомлення з проектом внесення змін до Генерального плану міста, який було презентовано під час позачергової сесії міської ради.

В переддень сесії доповідач з цього питання - проектант «ДІПРОмісто», вже ознайомив громадськість міста з майбутнім Генеральним планом. Сьогодні ж у депутатів виникло багато питань та зауважень до виконавця робіт стосовно розвитку промисловості міста, розвитку курортної галузі, багатоквартирної та приватної забудови.

Варто зауважити, що запропонована інститутом «ДІПРОмісто» концепція розвитку Хмільника подана з врахуванням розширення меж міста за рахунок земель прилеглих сільських рад. Але ніякої гарантії, а говорячи прямо, то малоймовірно, що Голодьківська, Соколівська, Великомитницька, Широкогребельська с.р. відмовляться від власних земель на користь міста немає. А якщо врахувати, що всі ці землі розпайовані і мають своїх багатьох власників, то шанс приєднати ці землі зводиться до нуля.

З огляду на це, у депутатів були цілком предметні зауваження до проектанта стосовно наукової обґрунтованості майбутнього Генерального плану Хмільника.