Хмільник не має чіткого плану реалізації Концепції розвитку курорту

Хмільник не має чіткого плану реалізації Концепції розвитку курорту
28.10.2011
Такого висновку дійшли експерти громадської організації «ПРАВО», під час проведення моніторингу стану реалізації Концепції розвитку курорту Хмільник на 2007-2016 роки…

Результати моніторингу були представленні під час громадських обговорень, які відбулися 27 жовтня в приміщенні районного Будинку культури. Участь в заході взяли представники Хмільницької міської та районної рад, Хмільницької райдержадміністрації, представники громадських організацій та організацій політичних партій, активна громадськість та представники засобів масової інформації.

Захід відбувся в рамках проекту громадської організації «ПРАВО» під назвою «Хмільник: до європейського рівня крокуємо разом!!!», який став переможцем конкурсу міні-грантів, оголошеного Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» та Східноєвропейським демократичним центром (Варшава), в рамках Школи громадського моніторингу діяльності місцевих органів влади-2011. що проводилася за фінансової підтримки програми Польська Допомога Міністерства Закордонних Справ Польщі та Фонду ім. Стефана Баторія.

В подальших публікаціях ми ознайомимо читачів зі звітом за результатами моніторингу Концепції розвитку курорту Хмільник як центру бальнеологічного лікування, радонової терапії та рекреації і туризму на 2007 – 2016 роки. Який було проведено громадською організацією «ПРАВО».