«Хмільник проти СНІДу»

«Хмільник проти СНІДу»
26.01.2012
У тренінгу із такою гучною назвою 26 січня взяли участь хмільницькі лікарі. Організатором навчання виступила громадська організація «ПРАВО», за підтримки Хмільницької районної бібліотеки для дорослих та добровольця Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки Річарда Віллануеви.

Тренінг проводився з 10 до 17 години. За цей час учасники дізналися багато інформації, яка стосується цієї всесвітньої проблеми.

Тренер, лікар Радислав Петрів, зробивши обрахунки за спеціальною формулою, зробив припущення, що кількість людей з ВІЛ у Хмільнику може становити понад 200 осіб, в той час, як основна статистика показує 20 осіб.

Пан Радислав закликав інформувати якомога більше людей про цю страшну хворобу, адже на рахунку стоїть людське життя. І наголосив, що у захворюванні будь-кого на ВІЛ, винна та людина, яка знала, як захиститися та уберегтися, але не розповіла іншим. Після таких слів, кожен із присутніх зробив для себе певний висновок. І всі зрозуміли, що скільки про СНІД не говори – щоразу маєш дізнатися все більше інформації, і вона може принести користь тобі та твоїм близьким.

По закінченню всі учасники отримали сертифікати, які затверджують їхнє успішне проходження навчання та залишилися вражені почутим і водночас задоволені отриманням цінних знань, які в подальшій лікарській практиці зможуть застосувати протягом усього життя.

Вашій увазі пропонується фоторепортаж з тренінгу: