Хмільник все ж таки переглянув Стратегічний план свого економічного розвитку

Хмільник все ж таки переглянув Стратегічний план свого економічного розвитку
16.06.2012
Під час червневої сесії Хмільницької міської ради депутати мають намір заслухати звіт про хід виконання Стратегічного плану економічного розвитку міста Хмільника на 2008-2013 роки. Варто зазначити, що рішенням про його затвердження передбачено, що звіт про хід виконання Стратегічного плану щорічно має розглядатися на сесії Хмільницької міської ради. Але останній раз це відбулося ще у 2009 році.

В березні цього року, депутат Хмільницької міської ради Володимир Мельничук, під час пленарного засідання сесії міської ради, зазначив, що хмільницька міська влада має проаналізувати стан реалізації Стратегічного плану розвитку міста, зазначивши, що міській раді варто відмітити відсутність системи в роботі з реалізації Стратегічного плану економічного розвитку Хмільника та доручити виконкому міської ради відновити роботу з аналізу його виконання.

Для довідки: Стратегічний план економічного розвитку міста Хмільника на 2008-2013 роки було затверджено 30 липня 2008 року з метою забезпечення мобілізації внутрішніх ресурсів території та якомога ефективнішого її використання для стимулювання місцевого економічного розвитку міста-курорту, його інфраструктури, поліпшення рівня конкурентоспроможності Хмільника, інноваційної моделі розвитку території, позиціонування міста, як сприятливого середовища для ведення бізнесу, підвищення ефективності, прозорості, прогнозованості та наступності в діяльності міської ради та її виконавчих органів.