ХМІЛЬНИК ВИЯВИВСЯ НЕ ГОТОВИМ ДО СКЛАДНИХ ПОГОДНИХ УМОВ

ХМІЛЬНИК ВИЯВИВСЯ НЕ ГОТОВИМ ДО СКЛАДНИХ ПОГОДНИХ УМОВ
18.12.2015
Oberezhno_ozheledicya__1356784228Комунальні служби Хмільника виявилися не готовими до ожеледиці. Це створило суттєві перешкоди для хмільничан, які зранку добиралися до місця роботи чи навчання. Більше того – кілька хмільничан навіть серйозно травмувалися.

Про один з таких випадків розповів, під час пленарного засідання міської ради, депутат від політичної партії «Нова політика» пан Руслан Терещук. Зокрема, він зазначив:

  • Сьогодні, 15 грудня, близько 9 години ранку, на пішохідному тротуарі біля мосту через річку Південний Буг, внаслідок незабезпечення його належного стану через ожеледицю, серйозну травму отримала Ірина Басюк (з етичних міркувань ім’я та прізвище змінено), яка була доставлена в лікарню з переломами.


На думку пана Терещука причина такого стану речей – бездіяльність посадових осіб міста та комунальних служб. Власне, це й стало предметом його депутатського запиту.

Ми попросили прокоментувати ситуацію заступника міського голови пана Юрія Костюка, який опікується житлово-комунальною сферою міста. Зокрема, він зазначив, що ще з самого ранку дав вказівку начальнику КП «Хмільниккомунсервіс» пану Полонському забезпечити посипання пішохідних зон та визначив місця першочергового реагування. В першу чергу було вжито заходів проти ожеледиці біля дошкільних та навчальних закладів міста, а також в місцях найбільшого скупчення громадян.

Але чи не ті місця були визначені, чи з затримкою спрацювали комунальні служби – наслідки невтішні: громадяни справді травмувалися через ожеледицю.

Сподіваємося, що міська влада належним чином відреагує на ситуацію, що склалася і не допустить її повторення в майбутньому.