ХМІЛЬНИЦЬКА ГРОМАДА – ДРУЖНЯ ДЛЯ ВСІХ – запрошуємо на презентацію проєкту

ХМІЛЬНИЦЬКА ГРОМАДА – ДРУЖНЯ ДЛЯ ВСІХ – запрошуємо на презентацію проєкту
12.09.2022
Ми переконані, що кожна громада має докласти максимум зусиль для того, щоб люди, які знайшли в цій громаді прихисток, втікаючи від війни, почували себе максимально комфортно.

Саме тому громадською організацією «ПРАВО», спільно з виконавчим комітетом Хмільницької міської ради, було розроблено та подано на конкурс Міжнародного фонду «Відродження» проєкт, який має назву «Хмільницька громада – дружня для всіх».

Проєкт має на меті створити умови для соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб, які перебувають в Хмільницькій міській територіальній громаді, а також забезпечити надання їм правової, психологічної допомоги та допомоги з пошуком житла.

Реалізація проєкту передбачає проведення низки заходів та впровадження ініціатив, які сприятимуть досягненню мети самого проєкту.

Про те, які саме заходи будуть реалізовані і що конкретно буде зроблено під час реалізації цього проєкту можна буде дізнатися завітавши на презентацію проєкту, яка відбудеться в четвер, 15 вересня, в приміщенні гуманітарного хабу «Мурашник» (хто не знає: гуманітарний хаб «Мурашник» знаходиться в м. Хмільник, площа Перемоги, 3 (підвальне приміщення Універмагу, праворуч від суші-бару «Бомба-Ракета»).

Початок заходу – 15:00.

До участі в заході запрошено представників виконавчих органів міської ради, представників громадських організацій, а також засобів масової інформації.

Контактна особа:

Віталій Дорох

0674258495

pravo.ngo@gmail.com

Для довідки:

Проєкт «Хмільницька громада – дружня для всіх» реалізовується громадською організацією «ПРАВО», спільно з виконавчим комітетом Хмільницької міської ради, за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», в рамках конкурсу «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб до життя в нових громадах».