ХМІЛЬНИЦЬКІ ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ №х – чи не занадто?

ХМІЛЬНИЦЬКІ ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ №х – чи не занадто?
05.04.2012
На офіційному сайті міста Хмільника, в розділі «Проекти рішень міської ради на квітень», з’явився проект рішення «Про затвердження Положення про надання послуг у сфері розваг на території м. Хмільника»:

http://hmilnyk.osp-ua.info/userfiles/file/2012/30032012/10.doc

За всіма ознаками цей проект підпадає під визначення регуляторного акту. Але чому його виносять на розгляд сесії без проходження відповідної процедури, тобто повідомлення про оприлюднення, саме оприлюднення проекту регуляторного акту, публічне обговорення тощо.

Більше того. Цей проект рішення навіть не був внесений до Плану діяльності Хмільницької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік.

http://hmilnyk.osp-ua.info/file/2011/25112011/2_25112011.doc

Питання внесення цього проекту рішення до Плану мало виноситися на розгляд Хмільницької міської ради в березні (п. 14 за посиланням):

http://hmilnyk.osp-ua.info/index.php?ch=3&fl=npa_3_27072011_proects_02032012

(наразі невідомо, чи цей проект було затверджено, так як на цей час інформація про прийняті рішення березневої сесії на офіційному сайті Хмільника відсутня).

От і виходить, що міська влада оприлюднила проект рішення, який мають намір затвердити на квітневому пленарному засіданні Хмільницької міської ради, яке не було внесене до Плану роботи міської ради щодо затвердження регуляторних актів та невідомо чи було туди внесене під час останньої сесії, ігноруючи процедуру прийняття регуляторних актів (оголошення про оприлюднення, саме оприлюднення та громадське обговорення проекту регуляторного акту). На думку експертів громадської організації «ПРАВО», якщо таке рішення буде винесене на чергову сесію Хмільницької міської ради, яка відбудеться в квітні, то це буде грубим порушенням Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»…

Замість післямови… Пропонуємо уважно ознайомитися з самим проектом рішення за посиланням, зокрема з текстом проекту рішення після 12 сторінки. Хто може підказати, до чого тут поводження з тваринами, рестораний бізнес та Трудівська сільська рада?

http://hmilnyk.osp-ua.info/userfiles/file/2012/30032012/10.doc

Чи це варто розцінювати, як аналіз впливу регуляторного акту?