ХМІЛЬНИЦЬКІ РЕГІОНАЛИ ПРИПИНИЛИ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ

ХМІЛЬНИЦЬКІ РЕГІОНАЛИ ПРИПИНИЛИ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ
20.02.2014
znakКерівництво Хмільницької міської організації Партії регіонів звертається до своїх партійців та усіх хмільничан з приводу загрозливої політичної ситуації, що склалася на сьогодні в нашій країні.

Ми не хочемо, щоб в країні та Хмільнику, зокрема, панував безлад та беззаконня, коли людей звинувачують у бідах інших, нищать бізнес, переслідують за власні погляди та політичну приналежність. Нас в черговий раз втягують в політичні ігрища, а саме: боротьбу за владу – осуджують за корупцію, соціальну нерівність, відхід від європейського курсу, свавіллі правоохоронних органів, прислужуванню режиму та в інших бідах!

У звязку із вкрай важкою соціально-політичною ситуацією в країні та діями влади і опозиції, які не сприяють виходу з політичної кризи, а лише посилюють напругу в суспільстві, Хмільницька міська організація Партії регіонів повідомляє про те, що:

- з 10.02.2014 голова Хмільницької міської організації Партії регіонів Анатолій Реп’ях склав свої повноваження та передав керівництво парторганізацією заступнику Ніжельському О.С.

- Рішенням Ради Хмільницької міської організації Партії регіонів від 19.02.2014 року Хмільницька міська організація Партії регіонів припинила свою діяльність.

Нам не соромно перед виборцями за нашу багаторічну діяльність на території нашого міста, за яку ми готові відповідати і звітувати. Не важливо в якій Ви партії, важливо те, що зробили Ви для свого народу.

В.о. голови


Хмільницької міської організації Партії регіонів


Олександр НІЖЕЛЬСЬКИЙ