ХМІЛЬНИЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛА ШТЕФАНІ ШІФФЕР

ХМІЛЬНИЦЬКУ ГРОМАДУ ВІДВІДАЛА ШТЕФАНІ ШІФФЕР
06.06.2023
Нещодавно нашу громаду відвідала пані Штефані Шіффер – засновниця і керівниця ГО «Європейський обмін» (Europäischer Austausch gGmbH) та членкиня правління проєкту Київський Діалог.

Пані Штефані зустрілася з експертами громадської організації «ПРАВО», а також з депутатами та посадовими особами Хмільницької міської ради та внутрішньо переміщеними особами, які є волонтерами гуманітарного хабу «Мурашник».



Впродовж свого перебування пані Штефані Шіффер отримала інформацію про адміністративний устрій Хмільницької громади, про діяльність, яку здійснюють органи влади та громадські організації щодо інтеграції внутрішньо переміщених осіб, а також про плани щодо покращення умов перебування в громаді ВПО.

На завершення для пані Штефані було проведено екскурсію містом, яка включала відвідини музею «Черевичок».



Для довідки:

Київський Діалог – це українсько-німецька програма підтримки локальних ініціатив та створення мережі змінотворців для демократичних перетворень в Україні. Київський Діалог стартував у 2005 році як формат міжнародних конференцій із суспільних та політичних тем, а у 2014-му став сприяти розвитку громадських ініціатив у регіонах України.

У Вінницькій області реалізацію проєкту координує громадська організація «ПРАВО».