ХОЧЕТЕ ПРИВАТИЗУВАТИ ЧАСТИНУ ДОРОГИ?

ХОЧЕТЕ ПРИВАТИЗУВАТИ ЧАСТИНУ ДОРОГИ?
12.01.2016
12015198_1722283014666295_8630481532982433245_oНЕВЖЕ В ХМІЛЬНИКУ Є МОЖЛИВІСТЬ ПРИВАТИЗУВАТИ ВУЛИЦІ ТА ПРОЇЗДИ?

Нещодавно, до громадської приймальні «Народний адвокат», звернувся житель міста Хмільника з проханням про допомогу. Самостійно припинити свавілля деяких посадовців Хмільницької міської ради та Головного управління Держгеокадастру йому не вдалося.
Одним з громадян нашого міста було самочинно перегороджено з двох боків частину вулиці, виготовлено технічну документацію на дану ділянку і!, найголовніше, документація погоджена головним архітектором міста паном Загнибородою та начальником Головного управління Держгеокадастру паном Скаковським.
Виникає підозра – а чи не готують до приватизації ще якісь вулиці чи дороги в місті Хмільнику?
Варто зазначити, що перегородивши проїзд загального користування по вулиці Кармелюка, було перекрито єдиний доступ до будинковолодіння дідуся. Швидка до його будинку за потреби під`їхати не може. А попереднім міським головою паном Грушком В.П. було дано письмову відповідь на звернення з пропозицією укласти договір сервітуту з сусідом та сплачувати йому кошти за користування проїздом.
Крім того, схожа ситуація виникла і у жителів вулиці Привокзальної. Деякий час тому, було приватизовано навіть землі Південно-західної залізниці, які не є власністю міста та технічна документація також була погоджена відповідними посадовими особами. У цьому випадку також було відрізано доступ до будинковолодінь громадян. Та у колишнього секретаря Хмільницької міської ради пана Дреженкова була відповідь і на це: «Будуйте віадук!»
Цікаво, чи не так? Залишимо тимчасово всіх колишніх. Постає питання в компетентності та відповідності займаним посадам пана Загнибороди та пана Скаковського і, можливо, ці факти лише крапля в морі?
Напевно варто притягнути до кримінальної відповідальності таких горе-посадовців, хоча б за статтею «Службова недбалість», хоча може бути, що причина таких дій зазначених осіб зовсім не недбалість…