Хто допоможе повернути роботи хмільницького художника місту?

Хто допоможе повернути роботи хмільницького художника місту?
13.04.2012
Свого часу місцевий художник оформив внутрішнє приміщення одного з ресторанів Хмільника. Роботами було прикрашено приміщення, що знаходилося в державній власності, та яке орендував підприємець для розміщення ресторану. Саме приміщення до цього часу знаходиться у державній власності.

Ресторан вже кілька років не працює. В якому стані знаходяться витвори мистецтва – невідомо. Саме це змусило митця звернутися до міської влади Хмільника з проханням допомогти «визволити» роботи, які він має намір передати місту.

На своє звернення до міської влади художник отримав відповідь за підписом першого заступника міського голови, секретаря міської ради Петра Дреженкова:

«На неодноразові усні звернення до пана з пропозицією передати Ваші авторські роботи, відповіді не отримали. Тому для вирішення цього питання необхідно розпочати судові процедури».

На думку художника влада мала б проявити певну зацікавленість, адже йдеться про повернення робіт та передачі їх місту. Також залишається невідомим чи взагалі можливо їх повернути і хто в цьому може допомогти.

Тому питання передачі робіт художника місту залишається відкритим.