Хто хоче зробити з міста-курорту – свинарник?

Хто хоче зробити з міста-курорту – свинарник?
25.05.2012
Нам на електронну пошту надійшло повідомлення з проханням розмістити матеріал на Громадському Форумі Хмільниччини за підписом Іван Сидориський. Пропонуємо цей матеріал Вашій увазі…

Хто хоче зробити з міста-курорту – свинарник? Чи причетний до цього заступник міського голови з питань благоустрою міста? Що переможе: Здоровий глузд та відповідальність посадовця чи «родинні» інтереси?

31 травня відбудеться чергова сесія міської ради на якій депутати розглядатимуть питання зміни цільового використання земельної ділянки по вул. І. Богуна 87а. Такий проект рішення розміщено на офіційному сайті міської ради

http://hmilnyk.osp-ua.info/index.php?ch=3&fl=npa_3_27072011_proects_052012, що дасть можливість законно перетворити частину земель міста-курорту в свинарник, а саме: для ведення товарного сільського господарства. Варто відмітити, що ця земельна ділянка знаходиться біля громадської забудови та межує з головною транспортною артерією, якою значна кількість відвідувачів міста курорту потрапляє до Хмільника з Київської траси.

Чи стануть депутати міської ради шостого скликання «родоначальниками законного свинства» в Хмільнику покаже час…

P.S.: на сьогоднішній день у місті відсутні земельні ділянки з статусом - «Для ведення товарного сільського господарства»

 

Іван Сидориський