ХТО КРАЩЕ ЗНАЄ, ЩО РОБИТЬСЯ В ОСВІТІ ХМІЛЬНИКА?

ХТО КРАЩЕ ЗНАЄ, ЩО РОБИТЬСЯ В ОСВІТІ ХМІЛЬНИКА?
03.04.2013
yokНе поспішайте з відповіддю на це питання, тому що міський голова Хмільника Василь Грушко вважає, що це… директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації ігор Івасюк.

Під час наради за участю губернатора Василь Грушко, чи то бажаючи зекономити час, чи то справді не володіючи ситуацією з освітою в місті, заявив наступне:

«Я не буду зупинятися на тому, що ми чули від Ігоря Дмитровича на нараді 18 січня – він краще Вас поінформує, що в нас змінилося в цьому напрямку. Тому по закладах освіти я не буду займати час…».

Це виклакало певне невдоволення губернатора, який зазначив наступне:

«Василь Пилипович, ми вже на скільки поспрощували свою процедуру і відношення до роботи, що вже дальше нікуди… Ігора Дмитровича я бачу кожен понеділок і чую його, повірте мені».

Також губернатор зазначив, що він витрачає багато часу на участь в подібних зустрічах, а міський голова «занадто зайнятий багатьма речами»…

Сподіваємося, що під час наступної зустрічі з губернатором Василь Грушко розповість про всі проблемні питання, які є в освіті міста. Зокрема, що стосується наповнюваності класів в окремих школах…