ХТО З ПОСАДОВЦІВ ТА ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ ВЧАСНО НЕ ВРЕГУЛЮВАВ КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ?

ХТО З ПОСАДОВЦІВ ТА ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ ВЧАСНО НЕ ВРЕГУЛЮВАВ КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ?
15.05.2015
imagesВідповідь на це питання зможуть отримати учасники завершальної прес-конференції в рамках проекту «Громадянське суспільство та влада знають як виявити, запобігти та врегулювати конфлікт інтересів», який реалізовує громадської організації «ПРАВО».

Під час заходу учасникам буде презентовано загальні результати реалізації проекту, а також результати моніторингу, який мав на меті виявити конфлікти інтересів в діяльності посадовців та депутатів міської ради.

Варто зазначити, що, відповідно до інформації, яку було надано на запити, в Хмільницькій міській раді не було жодного повідомлення про конфлікт інтересів, а також жодного такого випадку не виявлено.

Чи справді посадовці та депутати жодного разу не підпадали під конфлікт інтересів?

Запрошуємо всіх бажаючих отримати вичерпну відповідь щодо цього питання.

Захід відбудеться в п’ятницю, 15 травня, в хоровій студії районного Будинку культури.

Початок о 14.00.

До участі запрошуються посадові особи та депутати Хмільницької міської ради, представники громадськості та засобів масової інформації.

Для довідки:

eu-logo

Проект «Громадянське суспільство та влада знають як виявити, запобігти та врегулювати конфлікт інтересів» фінансується Європейським Союзом та реалізується Хмільницькою районною громадською організацією «ПРАВО». Погляди, висловлені в даній публікації, не обов'язково відображають погляди Європейської Комісії.

This project is funded by the European Union and implemented by Khmilnyk regional civic organization ‘PRAVO’. The views expressed in this publication do not necessarily reflect the views of the European Commission.