ХТО Ж ГОВОРИТЬ НЕПРАВДУ?

ХТО Ж ГОВОРИТЬ НЕПРАВДУ?
13.02.2014
00233998Як вже зазначалося, головний архітектор Хмільника, під час загальноміської наради, визнав, що порушення під час виділення земельних ділянок в промисловій зоні для індивідуального будівництва таки були.

Про це архітектор заявив перед громадою, депутатами, а також посадовцями міської ради. І тоді ні в кого не виникло жодних заперечень щодо наявності порушень.

Після наради на імя міського голови було надіслано запит на інформацію з проханням надати відповідь на наступні питання:

  1. Чи законно було виділено земельні ділянки під індивідуальну забудову на території прилеглій до вулиці Жданова та вулиці Пирогова, яка, відповідно до Генерального плану міста Хмільника, є промисловою зоною?

  2. Якщо так, то прошу вказати назву документу, дату його затвердження, а також конкретну статтю, керуючись якою Хмільницька міська рада виділила від індивідуальну забудову земельні ділянки по вулиці Жданова та вулиці Пирогова, на території, яка, відповідно до Генерального плану міста Хмільника є промисловою зоною;


Сьогодні було отримано відповідь від міського голови, в якому зазначається, що «виділення земельних ділянок прилеглих до вулиці Жданова та Пирогова відбувалось відповідно до вимог чинного законодавства…».

Виникає питання: а хто ж тоді обманює – головний архітектор чи міський голова?

документ 002документ 003