ХТО Ж НАСПРАВДІ Є ВЛАСНИКАМИ ЛІФТІВ В ХМІЛЬНИКУ?

ХТО Ж НАСПРАВДІ Є ВЛАСНИКАМИ ЛІФТІВ В ХМІЛЬНИКУ?
16.02.2013
vopross67Відповідь на це питання дасть відповідь на інше: хто ж тоді повинен проводити ремонт ліфтів?

Анонсована стаття в міській газеті «Я та МІСТО» під назвою «Чому в Хмільнику зупиняються ліфти» мала на меті дати відповіді на ці питання, але, як на нас, просто відобразила позицію міської влади щодо цього питання.

Не будемо вдаватися в аналіз самого матеріалу – хто справді в темі, той належним чином його оцінить…

Але пропонуємо до вашої уваги одну цитату з матеріалу:

100_6335

«Отже, як приватні власники, мешканці будинків мають власним коштом ремонтувати і будинок, і обладнання, в тому числі проводити ремонт ліфтів. Але з іншої сторони, мешканці кажуть, «мовляв, за ліфти все життя платили ЖЕКам, тож нехай вони і ремонтують!». Але ЖЕКам це майно вже не належить, і проводити будь-які капітальні видатки на ці об’єкти по-перше, не може, по-друге, не має коштів».

Але чи справді це так, і чи справді ліфти не є власністю КП «Хмільницька ЖЕК»?

Пропонуємо вашій увазі копії титульних сторінок дефектних актів на ліфти, які зараз зупинені в багатоквартирних будинках Хмільника… Зверніть увагу (підкреслене червоним): «Організація-власник ліфта – КП «Хмільницька житлово-експлуатаційна контора». Значить хтось свідомо намагається обдурити хмільничан? Чи знову проектанти помилилися (чи вірніше – експерти), підписавши дефектні акти в такій редакції, з зазначенням власника?

То ж переконані, що крапку в цьому питанні має поставити суд…

1 травня 9 0011 травня9 0011травня 11 0011травня 11 0021травня 11а 0011травня 11а 002декабристыв 001декабрыстыв 001лифты ленина 13 001лифты1 001