КОМАНДА КАТЕРИНЧУКА ЗАЯВЛЯЄ ПРО ГРУБІ ПОРУШЕННЯ ПІД ЧАС ПІДРАХУНКУ ГОЛОСІВ

КОМАНДА КАТЕРИНЧУКА ЗАЯВЛЯЄ ПРО ГРУБІ ПОРУШЕННЯ ПІД ЧАС ПІДРАХУНКУ ГОЛОСІВ
28.10.2014
243116Команда Миколи Катеринчука заявляє про грубі порушення чинного законодавства в Хмільницькому районі з боку членів дільничних комісій.

Відповідну заяву, а також копії протоколів виборчих комісій, розповсюдила прес-служба Миколи Катеринчука.

В протоколах окремих дільниць відсутні підписи членів комісій, результати голосування за кандидатів та незаповнені графи, де вписують результати голосування прописом, а також серйозні неточності у даних про підтримку кандидатів та тими, хто фактично взяв участь у голосуванні.

Адвокат Миколи Катеринчука пан Роман Кругляк так прокоментував ситуацію:

«Виявлені нами факти порушень заповнення протоколів свідчать про те, що члени комісій свідомо йшли на порушення виборчого законодавства. Вони отримали на руки незаповнені протоколи з печатками, куди потім вписували дані. Звідки вони їх брали та чим мотивували свої дії – наразі залишається незрозумілим. Тому ми змушені звернутися до правоохоронних органі аби зафіксувати такі факти порушень та просити притягнути винних до відповідальності».

Для довідки:

Прес-служба Миколи Катеринчука оприлюднила копії протоколів, які, на їх думку, було складено з порушеннями законодавства, з виборчих дільниць в наступних селах:

  • с. Томашпіль;

  • с. Білий рукав;

  • 2 дільниці в селі Порик;

  • с. Чепелі;

  • Одна дільниця в місті Хмільнику (вул. Порика)


Ознайомитися з заявою прес-служби Миколи Катеринчука можна ТУТ.