Комендантська година для молоді в Хмільнику

Комендантська година для молоді в Хмільнику
04.07.2010
В Хмільнику, під час громадських слухань, переважна більшість учасників висловилася за необхідність обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних клубах, на вулицях та інших громадських місцях м. Хмільника в нічний час.

Свого часу з такою ініціативою виступив міський відділ внутрішніх справ, посилаючись на позитивний приклад впровадження такого нововведення в місті Вінниця. Міською владою було вирішено винести таке резонансне питання на обговорення членами територіальної громади міста Хмільника.

Під час громадських слухань громадською організацією «ПРАВО» було внесено пропозицію звернутися до провідних українських експертів з проханням дати правовий коментар такої пропозиції. Планується звернутися до експертів Української Гельсінської спілки з прав людини, Харківської правозахисної групи тощо.

Проект рішення міської ради «Про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних клубах, на вулицях та інших громадських місцях м. Хмільника в нічний час» в додатку.

Додатки : Про обмеження перебування дітей ( 29 Кб )