Крок вперед чи два назад?

Крок вперед чи два назад?
26.01.2012
Сьогодні громадська організація «ПРАВО» та міська влада зробили ще один крок до порозуміння… Під час чергової сесії Хмільницької міської ради, Голова Ради громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох, презентував діяльність організації для депутатського корпусу міста.
Під час презентації керівник громадської організації «ПРАВО» розповів про історію створення організації, про її мету та завдання, а також акцентував увагу присутніх на діяльності, яку організація проводить на місцевому, регіональному та національному рівні.

Після презентації присутні мали змогу поставити питання, які стосувалися діяльності організації. Зокрема депутатів цікавили питання реєстрації громадської організації «ПРАВО», фінансування її діяльності, а також окремих матеріалів, які розміщуються на Громадському форумі Хмільниччини. На всі питання депутати отримали вичерпні відповіді…
На завершення зустрічі, яка, попри анонсовані 10 хвилин, розтягнулася майже на годину, міський голова Василь Грушко запевнив в бажанні співпраці з громадською організацією «ПРАВО», зокрема щодо реформування ЖКГ та розвитку в місті ОСББ. В свою чергу Віталій Дорох запевнив присутніх в готовності до діалогу з міською владою.
Сподіваємося, що сьогоднішня зустріч стане черговим кроком до порозуміння між міською владою та громадською організацією «ПРАВО»…