КВК у Хмільнику

КВК у Хмільнику
17.04.2009
Не встигли “Вінницькі перці” й забути про свій приїзд до Хмільника, як уже через тиждень були змушені знову відвідати курортне містечко, де два дні підряд хмільничан веселили своїми виступами місцеві команди КВК. Шкода, що вони не залишилися на другий день, бо саме в суботу розгорівся справжній азарт до найсмішніших жартів.

Добре повеселили своїми виступами команди: “Сидориха рулить” (ЗОШ №2), “Ночные короли Хмельника” (ЗОШ №3) і збірна команда активної молоді міста під назвою “Восьмий колір”.

На жаль, в залі було небагато людей, і ті, що не прийшли, втратили можливість добре посміятися над жартами молодих талантів. Публіка жодної хвилини не сумувала, тому учасникам щоразу дарували свої бурхливі оплески учні міських шкіл, молодь, люди старшого віку, міський голова з дружиною і просто ті всі, які прийшли підтримати улюблену команду.

Програма виступу для всіх команд-учасниць була стандартною: візитка, далі показ відеоролика власного монтування, музичний номер.

Команда “Сидориха рулить” першою вийшла на сцену і не прогадала. З першої ж миті виступу глядачі “душилися” зі сміху від жарту про маршрутку №1.

Приємно було дивитись на активну молодь Хмільника, яка не пасла задніх і виступ яких приємно здивував. Хлопці з команди обрали нелегке завдання: зіграли ролі молодих батьків, взяли на себе важку роль у вихованні дітей... Але і з цим завданням вони досить вправно впорались. Навіть те, що батько-гравець переплутав власну дитину з пляшкою Coca-Cola, чи замість дитячого візочка вивіз із супермаркету тачанку, не засмутило глядачів, а навпаки, дуже навіть розвеселило.

Відеоролики вдалися всім. І у вигляді кліпу з мультиків, і з озвученням казки про Червону Шапочку, а активна молодь продемонструвала незвичайне відео. Мабуть, через те, що в команді виключно майже всі чоловічої статі, вони показали цікаві кадри, а саме те, про що мріє кожен чоловік: щоб з крана текло пиво, щоб, коли треба, біля дверей квартири був магазин і не треба було нікуди бігти, щоб вранці став біля дзеркала – і, дивись, ти вже й побритий, і ще багато-багато цікавих моментів.

Як не хотілося, але швидко наблизився показ останнього номера – музичного. На Сидорисі люблять сало, королі, а до команди “Восьмий колір” завітав сам сер Елтон Джон і чарівна, сексапільна солістка Катінька зі своїм новим хітом...

Всього лише година, а глядачі отримали масу позитивних емоцій і насміялись від душі. В натовпі можна було почути: “Класний КВК, але мало”... Отоді й напрошується думка: “Можуть же ж, як захочуть!”.