«ЛИШЕ ОБ’ЄДНАВШИСЬ МИ ПЕРЕМОЖЕМО…» – Володимир Шеремета пояснив, чому вирішив підтримати Сергія Редчика

«ЛИШЕ ОБ’ЄДНАВШИСЬ МИ ПЕРЕМОЖЕМО…» – Володимир Шеремета пояснив, чому вирішив підтримати Сергія Редчика
21.10.2015
12092427_1741056759458137_2014424799_nКандидат на посаду Хмільницького міського голови Володимир Шеремета відзняв відео, в якому пояснив, чому вирішив об’єднати зусилля з Анатолієм Морозом та підтримати єдиного кандидата на посаду міського голови Хмільника – Сергія Редчика.

«Головним завданням для мене, коли я прийняв рішення балотуватись на посаду міського голови, було і є недопущення продовження того безладу, цинізму та брехні, неприхованої корупції та грабунку Хмільника, який сьогодні уособлює нинішній міський голова Василь Грушко. Далі так тривати не може. У мене є певні амбіції і власне бачення розвитку міста. Але амбіції без прагматизму не приведуть до перемоги. І я не маю жодного права ризикувати аби місто не програло. Наше спільне рішення про об’єднання зусиль було не простим і базувалось на проведених соціологічних дослідженнях. У всіх кандидатів є шанс перемогти нинішнього міського голову. Але найбільш впевнену перемогу має Сергій Редчик. І для мене особисто було б безвідповідальним розривати голоси виборців і зменшувати шанси перемоги над нинішнім режимом, який залучив весь адмінресурс та готує масові фальсифікації, аби утриматись при владі. Лише об’єднавшись ми переможемо».



Також Володимир Шеремета зазначив, що вдячний всім, хто мав намір віддати свій голос за нього:

«З розумінням ставлюся до тих, хто не сприймає такого об’єднання, але іншого шансу перемогти те, з чим ми боролись останні роки я не бачу. Перемога Редчика – це гарантія реалізації і моєї програми, поруч з програмою Анатолія Мороза. Як і раніше, я буду слідкувати за владою, боротися з корупцією, наполягати на реалізації власних ідей та шляхів вирішення проблем. З Сергієм Редчиком я бачу можливість розвитку міста, реалізації наших спільних намірів. І якщо не дай Бог щось піде не так – я буду перший хто про це заявить».

Нагадуємо, що кандидати на посаду міського голови Володимир Шеремета та Анатолій Мороз об’єдналися на користь єдиного кандидата - Сергія Редчика.