МАНДРІВКА ГРОМАДОЮ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ — ПРО МОЖЛИВОСТІ МАЮТЬ ПОЧУТИ ВСІ.

МАНДРІВКА ГРОМАДОЮ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ — ПРО МОЖЛИВОСТІ МАЮТЬ ПОЧУТИ ВСІ.
18.07.2024

Не довго ми відпочивали і наступного дня, тобто 17 липня, вже поїхали у село Лозова.

 

Заміни у складі делегації вже стали традицією.  Замість Юлії Музичук, разом з експерткою громадської організації “ПРАВО” Оленою Черній, юристом організації Тарасом Ковалем та співзасновником молодіжного об’єднання “CHILL по місту” Олександром Волковим поїхав експерт громадської організації “ПРАВО” Тарас Носальський, який перед пані Килосовою два роки координував діяльність Мурашника.

 

Банально, але мета поїздки та сама:

  • розповісти жителям сільських населених пунктів, про можливість отримати безоплатну правову допомогу звернувшись, до громадської організації “ПРАВО”;
  • можливість скористатись ресурсами центру “Мурашник” для втілення своїх соціально важливих ідей;
  • можливість взяти участь у заходах молодіжного проєкту “Chill по місту” як глядачі чи учасники.

 

Знову довелось викручуватись, бо через палюче сонце сидіти у приміщенні було не можливо, тож ми скористались тінню ялинок перед будівлею старостату.

 

 

Було дуже приємно, коли Олександр розповідав про другий захід проєкту “Chill по місту”, обладнання для якого забезпечив ресурсний центр “Мурашник” і одна з учасниць зустрічі сказала, що її діти були на цьому заході.

 

 

Ну і, теж традиційно, нагадуємо, скористатись ресурсами Мурашника, абсолютно безкоштовно, може будь-хто, хто має суспільно корисні ідеї, але не має потрібних ресурсів для її втілення.

 

Ресурсний центр “Мурашник” знаходиться за адресою м. Хмільник, площа Перемоги, 3 (підвальне приміщення Універмагу).

 

Цей матеріал опубліковано в рамках проєкту «Мурашник Hub»: громадська активність для змін», що реалізується громадською організацією “ПРАВО”  за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Його зміст не обов’язково відображає офіційну позицію EED. Інформація чи погляди, висловлені у цьому матеріалі, є виключною відповідальністю його авторів.