МАНІПУЛЯЦІЇ МІСЬКОЇ ВЛАДИ НАВКОЛО ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

МАНІПУЛЯЦІЇ МІСЬКОЇ ВЛАДИ НАВКОЛО ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ПРОДОВЖУЮТЬСЯ
05.03.2013
znak_oklykuМи вже повідомляли, що міська влада мала намір затвердити Положення про проведення конкурсу на створення Центру розвитку підприємництва, що містило норми, які неможливо було виконати на практиці. Положення так і не було затверджене міською радою – депутати його відхилили.

Одночасно громадська рада рекомендувала внести зміни до проекту Положення, які б дозволили провести конкурс, наслідком якого було б створення в Хмільнику Центру розвитку підприємництва.

Сьогодні на офіційному сайті міста Хмільника з'явився проект рішення виконкому, яким пропозиції громадської ради мають намір відхилити… Мотивація абсолютно не зрозуміла: «…враховуючи, що на 36 сесії міської ради 6 скликання 21.02.2013 року депутатами міської ради не прийнято рішення щодо затвердження вищезгаданого проекту Положення…».

Так, міська рада відхилила недолугий проект Положення… Але ніхто ж не вносив зміни до Програми розвитку підприємництва, де чітко написано, що має бути проведений конкурс на створення Центру!

Таким чином міська влада черговий раз продемонструвала своє небажання створювати такий Центр в Хмільнику. То це так наша міська влада сприяє розвитку підприємництва в місті?