Маємо надію...

Маємо надію...
17.06.2011
Нам на електронну пошту надійшов лист від мешканців будинків №13 та №15 по вулиці 1-го Травня. Стосується він ситуації, яка склалася між мешканцями будинків та приватним підприємцем, який має намір встановити на їх прибудинкові території батут. Ось сам лист:

Звертаємося до вас з надією, що висвітлення проблеми допоможе нам у її вирішенні. Справа в тому, що посадові особи Хмільницької міської ради, нехтуючи думкою мешканців будинків №13 і №15 по вул. 1 Травня, мають намір дати дозвіл приватному підприємцю на встановлення батуту на нашій прибудинковій території. Проти цього виступають мешканці наших будинків.

Ми маємо надію, що цього не станеться і незабаром на прилеглій до наших будинків території виросте фруктовий сад, який ми заклали разом з нашими дітьми. Хотілося б знати думку жителів міста Хмільника, що краще – фруктовий сад чи примусово нав’язаний тимчасовий БАТУТ на газоні прилеглої території, де, до речі, уже ці дерева висаджені.





На нашу думку розважально-ігрові майданчики мають бути розташовані в місцях загального дозвілля. Наприклад, парк відпочинку, стадіон…

P.S. Маючи розмову з міським головою по телефону – він завірив, що «ніякого батуту не буде», що ж, будемо сподіватись, що міський голова дотримає свого слова...»



Ось такий лист… А як Ви вважаєте, хто правий в цій ситуації?