МЕШКАНЦІ ОСББ В ХМІЛЬНИКУ ПРОПОНУЮТЬ МІСЬКІЙ ВЛАДІ НЕ ПРОВОДИТИ НАД ЛЮДЬМИ ЕКСПЕРИМЕНТИ

МЕШКАНЦІ ОСББ В ХМІЛЬНИКУ ПРОПОНУЮТЬ МІСЬКІЙ ВЛАДІ НЕ ПРОВОДИТИ НАД ЛЮДЬМИ ЕКСПЕРИМЕНТИ
01.07.2013



znak_oklykuМешканці будинків 46 та 48, що по вулиці Столярчука в Хмільнику, які входять до складу ОСББ «Сім’я», пропонують міській владі не проводити експериментів над жителями, а також просять вивести їх будинки зі складу ОСББ та повернути їх під «покровительство» ЖЕКу.


Про це вони повідомили в своєму зверненні, яке було опубліковане в газеті «Я та МІСТО».


Причина такого кроку – невдоволення мешканців роботою ОСББ. На їх думку керівництво ОСББ «переймаються лише тим, як би собі підвищити зарплатню, а нам - тарифи на комунальні послуги».


Також мешканці зазначають, що ОСББ створювалося з численними порушеннями та фальсифікацією документів. Пропонуємо пряму мову: «…А як можна було сподіватися на позитивний результат, коли «Сім’Я» утворена з грубими порушеннями певних вимог Житлового законодавства та ще й проти волі самих мешканців? Підписи людей збиралися обманим шляхом - не за ОСББ, а під якимсь вигаданим приводом, внаслідок такого фальшування, нас і поставили перед фактом, що ми вже кудись «об’єднані».


Свого часу керівник ОСББ закидав міській владі, що та покинула об’єднання співвласників напризволяще, не виконавши певні зобов’язання, щодо розвитку ОСББ «Сім’я»…