МІСЬКА РАДА ХМІЛЬНИКА ЗБЕРЕТЬСЯ НА ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ. Але чому – не каже…

МІСЬКА РАДА ХМІЛЬНИКА ЗБЕРЕТЬСЯ НА ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ. Але чому – не каже…
14.08.2012
Про те, що відбудеться позачергова сесія ми дізналися з оголошення, яке розміщене на Офіційному сайті міста Хмільника. Пропонуємо текст самого оголошення:

«Відповідно до розпорядження міського голови 16 серпня 2012 року о 10-00 годині у залі засідань міської ради відбудеться позачергова 27 сесія міської ради 6 скликання». На превеликий жаль більше ніякої інформації щодо порядку денного майбутньої позачергової сесії оголошення не містить. Не вдалося нам знайти інформацію про порядок денний майбутньої сесії в розділі «Проекти рішень» на Офіційному сайті міста Хмільника. Не змогли (чи не захотіли?) назвати питання, які виноситимуться на позачергову сесію і завідувач сектору з питань внутрішньої політики та начальник оргвідділу.

Останній раз позачергова сесія скликалася 14 червня 2012 року. Під час засідання було розглянуте одне єдине питання «Про звернення до Верховної Ради України щодо зняття з розгляду законопроекту №9073 «Про засади державної мовної політики».

Чому виникла потреба в скликанні позачергової сесії цього разу – невідомо. Незрозуміло також чому працівники міськвиконкому роблять таємницю стосовно питань, які будуть розглянуті.

Ми зателефонували депутату міської ради, який повідомив, що «дзвонили дівчата і сказали, що питання стосується Положення про надання послуг у сфері розваг на території м.Хмільника». На превеликий жаль ніякої конкретики, чому виникла необхідність скликати позачергову сесію, депутат не повідомив.

На скільки відомо ГФХ, до прокуратури надійшло звернення від підприємця міста щодо невідповідності окремих норм цього Положення чинному законодавству України. .