МІСЬКА РАДА ЗБИРАЄТЬСЯ ВІДХИЛИТИ ВИМОГУ ІНСПЕКЦІЇ ДАБК

МІСЬКА РАДА ЗБИРАЄТЬСЯ ВІДХИЛИТИ ВИМОГУ ІНСПЕКЦІЇ ДАБК
22.01.2014
marНа Офіційному сайті міста Хмільника з’явився проект рішення, в якому йдеться про намір міської ради відхилити вимоги інспекції Державного архітектурно-будівельного

Контролю, яка вимагає анулювати паспорт прив’язки, який було видано ФОП Бойко О.Б. для розміщення тимчасової споруди з метою здійснення підприємницької діяльності.

Єдиним аргументом, який керуються розробники такого проекту рішення – «чинним законодавством не визначені органи, що уповноважені здійснювати анулювання дії паспорту прив’язки».

В проекті рішення не вказується, де знаходиться задана тимчасова споруда, але можна зробити припущення, що мова йде про так звану «Бойківську зупинку», тобто зупинку біля Військового санаторію.

Свого часу прокуратурою та інспекцією ДАБК було проведено перевірку щодо дотримання вимог чинного законодавства під час будівництва цієї тимчасової споруди. Власника тоді було оштрафовано на солідну суму, а також було внесене подання до Хмільницької міської ради щодо усунення порушень вимог чинного законодавства.