Міська влада має намір створити сектор з питань юридичної роботи

Міська влада має намір створити сектор з питань юридичної роботи
18.07.2012
Проект рішення про внесення змін до штатного розпису міської ради мають намір винести на найближче пленарне засідання Хмільницької міської ради. Як зазначено в проекті рішення, такі дії зумовленні необхідністю «комплексного і системного вирішення юридичних питань», а також через «значне збільшення кількості судових позовів щодо вирішення питань у сфері земельних відносин». На думку розробників проекту, це рішення вплине на «своєчасність якісної підготовки матеріалів судових засідань, що забезпечить повноту надходжень коштів до міського бюджету».

Сектор з питань юридичної роботи передбачає наявність двох посад:

- начальника сектору з питань юридичної роботи;

- провідного спеціаліста сектору з питань юридичної роботи.

Прийняття такого рішення не призведе до збільшення загальної кількості штатних одиниць в Хмільницькій міській раді. Одночасно з створенням сектору буде виведено з штатного розпису посаду юрисконсульта, а також спеціаліста 2 категорії з питань культурного обслуговування населення та збереження історичної спадщини відділу організаційно-масової роботи міської ради.

Висловлюємо щире сподівання, що після затвердження такого рішення і створення сектору з питань юридичної роботи, рішення міської ради та її виконавчого комітету будуть більш виваженими і жодним чином не суперечитимуть чинному законодавству України.