МІСЬКА ВЛАДА ПОГРОЖУЄ ШТРАФАМИ ВЛАСНИКАМ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК

МІСЬКА ВЛАДА ПОГРОЖУЄ ШТРАФАМИ ВЛАСНИКАМ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК
01.03.2014
uvagaМіська влада Хмільника погрожує штрафами власникам земельних ділянок, які отримали земельні наділи для будівництва та обслуговування житлового будинку.

Відповідне звернення опубліковане на Офіційному сайті міста Хмільника.

В зверненні, зокрема, йдеться про наступне:

«Відповідно до рішень сесій міської ради Ви одержали у власність (користування) земельні ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Нині викликає занепокоєння як влади міста, так і громадськості, те, що окремі земельні ділянки у місті не використовуються за цільовим призначенням, а відтак – у занедбаному стані.
Нагадуємо: власник землі має не лише права, але й обов’язки. Один із цих обов’язків – використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням, не забруднювати хімічними та радіологічними речовинами, по-господарськи дбати про утримання ділянки. Контроль за дотриманням таких обов’язків здійснює Державна інспекція сільського господарства.

Переконливо просимо власників (користувачів) земельних ділянок до 01.05.2014 року зачистити їх від зайвої рослинності та утримувати в подальшому за цільовим призначенням.

У разі недотримання зазначених вимог, на порушників очікує штраф від 340 до 1360 гривень».