МІСЬКВИКОНКОМ ПРОІГНОРУВАВ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ЩОДО СКАСУВАННЯ РІШЕННЯ ПРО ПІДВИЩЕННЯ ВАРТОСТІ ПРОЇЗДУ В МАРШРУТКАХ

МІСЬКВИКОНКОМ ПРОІГНОРУВАВ СУДОВЕ ЗАСІДАННЯ ЩОДО СКАСУВАННЯ РІШЕННЯ ПРО ПІДВИЩЕННЯ ВАРТОСТІ ПРОЇЗДУ В МАРШРУТКАХ
02.10.2015
завантаженняВиконавчий комітет міської ради проігнорував судове засідання під час якого мала б розглядатися справа щодо незаконності встановлення вартості проїзду в маршрутках міста. Представник від міськвиконкому просто не з’явився на засідання.

Ми попросили прокоментувати ситуацію Володимира Шеремету, який є позивачем в цій справі. От що він нам розповів:

  • На мою думку міська влада, точніше її виконавчий комітет та міський голова умисно затягують час у вирішенні цього питання. При прийнятті цілого ряду своїх рішень виконавчий комітет свідомо порушував закон на догоду декільком перевізникам. Хтось боїться втратити їхню підтримку та певні домовленості напередодні виборів. Але ніхто не розраховував, що хтось подасть до суду, тим більш депутат міської ради. Я переконаний, що ми виграємо цю справу і відстоїмо право хмільничан користуватися послугами маршрутних перевезень за ті кошти, які відповідають їх якості, а виконавчий комітет навчимо дотримуватися законів.


Нагадуємо, що виконавчий комітет черговий раз порушив закон, встановивши вартість проїзду в маршрутках Хмільника на рівні 3,50 грн. Це і стало причиною звернення Володимира Шеремети до суду.