МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА ПРОІГНОРУВАВ ЗАСІДАННЯ РАДИ ТУРИСТИЧНИХ МІСТ УКРАЇНИ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА ПРОІГНОРУВАВ ЗАСІДАННЯ РАДИ ТУРИСТИЧНИХ МІСТ УКРАЇНИ
15.10.2013
vasyaМіський голова Хмільника Василь Грушко проігнорував засідання Ради туристичних міст України, яке відбулося в рамках ІІ Київського міжнародного туристичного форуму. Сам форум відбувся 12 жовтня, в суботу.

Варто зазначити, що відповідно до наказу Державного агентства України з туризму та курортів від 08 жовтня 2013 року №115 міський голова міста Хмільника Василь Грушко увійшов до складу Ради туристичних міст України.

Але Хмільник все ж таки був представлений офіційною делегацією, до якої увійшли секретар міської ради Петро Дреженков, заступник міського голови Любов Гамак та начальник управління економічного розвитку та євроінтеграції Валерій Колосінський.

Під час форуму посадовці Хмільницької міської ради відвідали Міжнародну курортну виставку «Україна цілий рік», а також взяли участь у засіданні Ради представників регіонів сфери туризму та курортів та Ради туристичних міст України, під час якого обговорювалися основні напрями та заходи Державної цільової програми розвитку туризму та курортів на період до 2022 року.