Міський голова прояснив ситуацію з клумбами на дорозі. Винні проектанти?

Міський голова прояснив ситуацію з клумбами на дорозі. Винні проектанти?
05.07.2012
На Громадському Форумі Хмільниччини було розміщено публікацію, про клумби, які зявилися посеред дороги, після ремонту однієї з вулиць Хмільника. Ця тема набула певного резонансу – були досить цікаві коментарі від читачів. Кому цікаво – пропонуємо перейти за посиланням: http://pravongo.org/klumby-na-dorozi/

Сьогодні нам на очі потрапив відеоматеріал Інформаційної агенції «ПЕРСПЕКТИВА», в якому міський голова Василь Грушко визнав існування проблеми та дещо прояснив ситуацію з клумбочками. В нас його коментар викликав … Хоча навіщо налаштовувати читачів на певний лад? Пропонуємо вашій увазі коментар міського голови Василя Грушка:

«Трошечки проектанти наші, не допрацювали, можна сказати, я не хочу їх звинувачувати, бо звинувачую сам себе в тому. Можливо там якісь незручності є в тому, але хай люди розуміють, що ми маєм жити цивілізовано. Сьогодні каждий має свою оселю, каждий має своє подвір'я, от. Сьогодні потрібно відкрити ворота, заїхати в подвір'я, поставити машину, звільнити дорогу, і хай проїжджають інші. Але наші люди звикли так, що все можна, ставити машини один за одним, летіти на великій швидкості, в якійсь мірі шкодити цю дорогу, і тротуарну ту зону. Ну і комусь це не зручно…»

Пропонуємо вашій увазі посилання на оригінал: http://www.youtube.com/watch?v=ja6Xx4a3qv8&feature=player_embedded