МІСЬКИЙ ГОЛОВА СЕРГІЙ РЕДЧИК ПЕРЕПРОСИВ ХМІЛЬНИЧАН ЗА НЕЗРУЧНОСТІ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА СЕРГІЙ РЕДЧИК ПЕРЕПРОСИВ ХМІЛЬНИЧАН ЗА НЕЗРУЧНОСТІ
11.01.2016
Новый рисунокМіський голова Хмільника Сергій Редчик перепросив хмільничан за незручності, які були спричинені поривами водогонів на вулицях Шолом Алейхема та Небесної Сотні.

В зверненні, яке було розміщено на Офіційному сайті міста Хмільника, міський голова зазначив наступне:

- У період Різдвяних свят у місті виникли пориви водогонів на вулицях Шолом Алейхема та Небесної Сотні, унаслідок чого було припинено водопостачання в окремих мікрорайонах та перекрито рух автотранспорту.
Перепрошую за ці незручності та запевняю жителів територіальної громади в тому, що для ліквідації наслідків проблеми були застосовані усі можливі і наявні технічні засоби та людські ресурси.
Взявши ситуацію під особистий контроль, я невідкладно зібрав нараду за участі моїх заступників, а також профільних структурних підрозділів міської ради та комунальних служб міста, під час якої, у режимі оперативного реагування, визначений першочерговий план дій з ліквідації наслідків аварійності на водогоні.
У результаті - порив на водогоні по вулиці Ш.Алейхема був оперативно ліквідований. Що ж до іншої аварійної ділянки по вулиці Небесної Сотні, то її комунальники лагодили понад три доби.
Звертаюся до хмільничан із проханням проявити терпимість та згуртованість довкола проблемних питань, адже лише разом ми здатні протидіяти негараздам і впливати на позитивний розвиток міста.
Очікую на розуміння та маю сподівання в тому, що спільні прагнення влади і громади будуть результативними.