«…МІСЬКИЙ ГОЛОВА СЕРГІЙ РЕДЧИК З НЕВІДОМИХ ПРИЧИН ЗАТЯГУЄ ЛІКВІДАЦІЮ СТИХІЇ ТА ПРИВЕДЕННЯ КОМУНАЛЬНОГО ПРИМІЩЕННЯ В НАЛЕЖНИЙ СТАН…»

«…МІСЬКИЙ ГОЛОВА СЕРГІЙ РЕДЧИК З НЕВІДОМИХ ПРИЧИН ЗАТЯГУЄ ЛІКВІДАЦІЮ СТИХІЇ ТА ПРИВЕДЕННЯ КОМУНАЛЬНОГО ПРИМІЩЕННЯ В НАЛЕЖНИЙ СТАН…»
28.01.2017
Так прокоментував ситуацію з руйнацією даху кінотеатру «Дружба» пан Сергій Пятківський на сторінках міськрайонної газети «Життєві обрії».

Пропонуємо для ознайомлення сам матеріал.

Кінотеатр під відкритим небом «АРМАГЕДДОН».
Кадри з фільму про кінець світу «Армагеддон» приходять на думку, коли знаходишся в приміщенні колишнього кінотеатру «Дружба». Складається враження, що апокаліпсис розпочинається з самісінького центру Хмільника. Це приміщення є комунальною власністю міської ради. Дах впав ще в листопаді минулого року, а цей знімок зроблено 26 січня 2017 року.





Більше двох місяців минуло з тих пір, а там, як кажуть, і кіт не валявся.
Байдужість та халатність комунальних служб і керівництва міста щоденно наносять збитки місцевому бюджету. Сніг руйнує стіни, основу підлоги та фундамент. Якщо негайно не розпочати роботи з порятунку даного об'єкта, то з приходом дощової
весни від нього залишиться лише купа глини. Це надзвичайна ситуація, яка мала б бути вирішена негайно, але міський голова Сергій Редчик з невідомих причин затягує ліквідацію стихії та приведення комунального приміщення в належний стан. Зважаючи на бездіяльність мера, складається враження, що йому вдалось втілити в життя свою давню мрію: створити в Хмільнику кінотеатр під відкритим небом, і називається він «Армагеддон».

Сергій П'ЯТКІВСЬКИЙ,
житель м. Хмільника.