Міський голова Василь Грушко очолить виборчу кампанію Партії Регіонів в Хмільнику?

Міський голова Василь Грушко очолить виборчу кампанію Партії Регіонів в Хмільнику?
22.08.2012
Таку інформацію розмістив в соціальній мережі «Вконтакте» в групі «Хмільник - місто-курорт!» Владимир Михалёв. В повідомленні зокрема зазначається:

«У боротьбі на вибрах до Верховної Ради України 2012 року регіоналів Хмільника очолить діючий мер Грушко Василь Пилипович. Під час виборів він буде керівником виборчої компанії у м. Хмільник від Партії регіонів.
Регіонали Хмільника щиро вітають Василя Пилиповича з нагоди цієї події. Вони горді тим, що в їх лавах з'явилась така достойна, поважна людина, прекрасний оратор і досвідчений керівник. Вони сповнені надії під його керівництвом досягнути перемоги у виборчих перегонах». Пропонуємо вашій увазі посилання на оригінал повідомлення: http://cs666999.vk.com/wall-725699_2021



Наразі неможливо говорити про достовірність цієї інформації. Але й категорично не довіряти пану Володимиру Міхальову ми не можемо, тому що певна логіка в цьому, напевно є…

Хмільницький міський голова Василь Грушко був членом партії «Сильна Україна».

17 березня в Києві відбулося друге засідання ІІ Національного з’їзду партії. Під час з’їзду було прийнято рішення про ліквідацію (саморозпуск) партії «Сильна Україна». Делегати з’їзду підтримали пропозиції лідера партії Сергія Тігіпка об’єднати реформаторські зусилля з Партією регіонів.

З моменту оголошення рішення з’їзду припиняється членство в партії всіх її членів, діяльність керівних органів, партійних організацій та інших структурних утворень, передбачених статутом партії.

Також було прийнято рішення рекомендувати членам партії “Сильна Україна” вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад – узгодити порядок об’єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.