МПР запустила мапу гуманітарного реагування #StandWithUkraine

МПР запустила мапу гуманітарного реагування #StandWithUkraine
11.03.2022
Мережа правового розвитку, членом якої є громадська організація «ПРАВО», на своєму сайті створила мапу гуманітарного реагування. На ній ви зможете знайти контакти членських організацій МПР і дізнатися де, як і в якому форматі можна отримати правову та іншу консультаційну допомогу в різних регіонах України.

Мережа продовжує роботу з кризового реагування в умовах війни. Організації Мережі працюють за декількома напрямами і продовжують надавати допомогу людям, які страждають внаслідок російської агресії, чиї права порушуються.

Серед наших членських організацій ми зібрали інформацію, хто і чим зараз може допомогти, робочі контакти, за якими люди можуть звертатися онлайн та в офісах організацій (де безпекова ситуація це дозволяє). На основі цих даних ми створили і запустили на нашому сайті онлайн-мапу з актуальною інформацією.

Натиснувши на іконку з позначкою організації у вашому регіоні, ви можете дізнатися контакти, адресу, телефони для звернень, в якому форматі та в який час надається допомога (онлайн, в офісі, у центрі біженців, тощо).


Нагадаємо також про наші інші формати гуманітарного реагування:

Слава Україні!