МИ ОТРИМАЛИ 10 НОУТБУКІВ ВІД БО «УКРАЇНСЬКА ОСВІТНЯ ПЛАТФОРМА»

МИ ОТРИМАЛИ 10 НОУТБУКІВ ВІД БО «УКРАЇНСЬКА ОСВІТНЯ ПЛАТФОРМА»
02.05.2023
Громадська організація «ПРАВО», в рамках програми «СпівДія ноут», який реалізує БО «Українська освітня платформа», отримала 10 ноутбуків.

Ці ноутбуки буде передано до гуманітарного хабу «Мурашник», де вони будуть використовуватися для організації заходів з інформаційної безпеки, медіаграмотності, навиків пошуку інформації, отримання державних послуг онлайн тощо.



Але найголовніша мета: організація курсів комп’ютерної грамотності та курсів сучасних професій, які дають можливість заробляти гроші віддалено. Ноутбуки і, власне, заходи, які ми організовуватимемо з використанням ноутбуків, вирішуватимуть проблему необізнаності окремих цільових груп щодо знання та володіння комп’ютерною технікою, їх безпекою в мережі інтернет, відсутності доступної для внутрішньо переміщених осіб роботи.



Таким чином ми підвищимо спроможність цільових груп щодо використання комп’ютерної техніки, зменшимо їх правову ізоляцію, зменшимо вірогідність поширення дезінформації та вірогідність того, що представники цільових груп стануть жертвами інтернет-шахраїв, а також підвищимо їх спроможність заробляти гроші через мережу інтернет.

Навчання відбуватиметься на безоплатній основі.

До речі, вже зараз формується група бажаючих пройти навчання, яке стосуватиметься використання в роботі інструментів Google: Google-календар, Google-документ, Google-таблиці, Google-презентації тощо.

Перше заняття, на якому ми познайомимось, сформуємо групи, обговоримо графік наших занять та навчимось організовувати свій день за допомогою Google Календаря відбудеться в четвер 4 травня о 17:00 в Гуманітарному хабі "Мурашник" за адресою м. Хмільник, площа Перемоги, 3 (підвальне приміщення Універмагу). Якщо у вас не виходить бути в цей день та час, радимо все одно зареєструватись, і прийти на наступну зустріч, ми будемо оголошувати коли будуть відбуватись уроки.

Для того, щоб взяти участь у навчанні потрібно заповнити невеличку анкету за посиланням: https://forms.gle/h7hpEKVc58MTSz6y9